آبمیوه ای که حافظه تان را تقویت می نماید!
به گزارش وبلاگ قطب نما، مطالعات پژوهشگران دانشگاه آمریکایی دلاوار در این باره نشان داد که آب آلبالوی ترش به علت برخورداری از این ترکیبات، فرآیند زوال شناختی (cognitive decline) را کند می نماید.

نتایج یک مطالعه نشان داد که نوشیدن آب آلبالو به تقویت حافظه یاری نموده و از زوال شناختی جلوگیری می نماید. آلبالوی ترش سرشار از پلی فنول هایی موسوم به فلاونوئید بوده و از طیف وسیعی از خصیصه های آنتی اکسیدانی برخوردار است.
مطالعات پژوهشگران دانشگاه آمریکایی دلاوار در این باره نشان داد که آب آلبالوی ترش به علت برخورداری از این ترکیبات، فرآیند زوال شناختی (cognitive decline) را کند می نماید.
شیو چینگ چای استادیار تغذیه و سلامت رفتاری و مولف ارشد این پژوهش می گوید: عملکرد شناختی عامل کلیدی مشخص کننده استقلال و کیفیت زندگی بین افراد مسن است. این فواید بالقوه آلبالو های ترش می تواند به ترکیبات زیست فعال موجود در آن ها از جمله پلی فنول ها، آنتوسیانین ها و ملانین مربوط باشد.
این خواص بعلاوه ممکن است به خاصیت این آلبالو ها در کاهش فشار خون مرتبط باشد، زیرا فشار خون می تواند بر جریان خون وارده به مغز اثر بگذارد.
منبع: فرادید