درختان هم زندگی اجتماعی دارند
به گزارش وبلاگ قطب نما، انتشارات فرهنگ معاصر کتابی درباره درختان منتشر نموده است. کتاب زندگی رازآمیز درختان اثر پتر وول لبن، یک جنگلبان آلمانی است.

به گزارش خبرنگار وبلاگ قطب نما، پتر وول لبن (Peter Wohlleben) تجربه سال ها کار جنگلبانی را با مقالات و کتاب های دانشمندان زیست شناس و گیاه شناس در هم آمیخته و کتاب زندگی رازآمیز درختان را نوشته است. این کتاب در سال های 2015 و 2016 در لیست کتاب های پرفروش آلمان قرار داشته و تاکنون به 25 زبان ترجمه شده است.
نویسنده در این کتاب، زندگی درختان را به عنوان موجوداتی زنده به تصویر کشیده است که مانند باقی موجودات با یکدیگر ارتباط برقرار می نمایند.
به گمان این جنگلبان آلمانی، درختان از یکدیگر تاثیر می گیرند و حیات اجتماعی منحصر به خود را دارند. با این نگاه، سلامت و بیماری هر درخت، بر درختان دیگر و بر اکوسیستم جنگل اثر می گذارد.
او معتقد است درختان هم می توانند با هم سخن بگویند، اما بی شک نمی توان آن را شنید، چرا که بیان آن ها به گونه ای دیگر است.
- متاسفم که ترجمه کامل از شاهنامه به آلمانی وجود ندارد
وول لبن با زبان ساده و لحنی نرم، در قالب فصل هایی کوتاه به توضیح زندگی درختان پرداخته است. او نکاتی از زندگی درخت را پیش روی ما قرار داده که پیش از خواندن این کتاب نمی دانستیم و ما را شگفت زده می نماید.
- برنده جایزه پولیتزر: 120 کتاب درباره درختان مطالعه کردم
زندگی راز آمیز درختان را سوزان گویری، زبان شناس و مترجم زبان آلمانی به فارسی برگردانده است. از او کتاب های دیگری از جمله آناهیتا در اسطوره های ایرانی، کوروش بزرگ: پژوهشی درباره ریشه شناسی نام بنیانگذار هخامنشیان، زبان آلمانی و ریشه تاریخی آن و دستور زبان محاوره ای آلمانی منتشر شده است. این کتاب در قطع پالتویی با 366 صفحه منتشر شده است.
منبع: همشهری آنلاین