برترین روش تهیه پستو خانگی و فوت و فن آماده کردن آن

به گزارش وبلاگ قطب نما، با سس پستو خانگی می توان به یک بشقاب اسپاگتی ساده، حس و روحی تازه و خوشمزه بخشید. در واقع فقط چند قاشق از این سس جادویی نه تنها برای پاستا و اسپاگتی بلکه برای خیلی از غذاها مثل انواع کتلت و کوکو، استیک و ساندویچ طعمی خاص و دلنشین ایجاد می نماید. اگر شاغل هستید یا غذاهای حاضری زیاد درست می کنید، پیشنهاد می کنیم برای اینکه روح تازه ای به غذاهایتان ببخشید، همواره یک ظرف سس پستوی آماده داخل یخچال داشته باشید. برای تهیه پستو خانگی کافی است مواد لازم آن را تهیه نموده و به صورت هفتگی آن را تهیه نموده و داخل یخچال نگهداری کنید. در ادامه تمام نکات و فوت و فن های طرز تهیه سس پستو خانگی را در اختیارتان قرار دادیم.

برترین روش تهیه پستو خانگی و فوت و فن آماده کردن آن

مواد لازم برای تهیه پستو خانگی

  • برگ ریحان نیم کیلوگرم
  • پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین 150 گرم
  • سیر چهار حبه
  • دانه کاج (یا مغز گردو، پسته، بادام هندی، بادام زمینی) 120 گرم
  • روغن زیتون یک پیمانه
  • آبلیموی تازه دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه سس پستو خانگی

روش ساده تهیه پستو خانگی

برای تهیه پستو خانگی تمام مواد از جمله برگ ریحان، حبه های سیر، دانه کاج یا هر مغزی که به جای آن استفاده کردید و پنیر پارمزان را داخل ظرف غذاساز بریزید. غذاساز را روشن کنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. نمک و فلفل را هم اضافه کنید. در همین حین که غذاساز در حال کار کردن است، روغن زیتون را آرام به مواد اضافه کنید تا بافت سس تشکیل گردد. سس پستو خانگی به همین راحتی آماده است. در ادامه درباره کاربرد و نکاتی که باید درباره این سس بدانید خواهیم پرداخت.

کاربرد سس پستو

یکی از کاربردهای اصلی سس پستو، استفاده از آن در تهیه اسپاگتی یا همان ماکارونی خودمان است. تمام کاری که باید انجام دهید این است که ماکارونی را درست کنید و روی آن سس پستو بریزید. اندازهی پنیر پارمزان هم روی سس بپاشید.

علاوه بر ماکارونی این سس را می توانید با بال، سینه های مرغ سرخ شده، کتلت، کوکو سیب زمینی و سیب زمینی سرخ نموده هم میل کنید.

چرا سس پستوی خانگی درست کنیم؟

اگر قبلا از فروشگاه ها سس پستو خریداری می کردید، باور کنید که پستوی خانگی با دستورالعملی که در اختیارتان قرار دادیم، آنقدری خوشمزه است که دیگر فکر خرید آن را هم به طور آماده نمی کنید. علاوه بر طعم ماندگار، سس پستوی خانگی فاقد مواد نگهدارنده و کاملا تازه است.

فوت و فن های تهیه پستو خانگی

  • برای تهیه سس پستوی خانگی حتما از غذاساز یا آسیاب برقی بهره ببرید تا قوام سس کاملا یکسان گردد.
  • چون دانه کاج کمی گران قیمت است، همانطور که گفتیم می توانید از مغز گردو، پسته، بادام زمینی یا بادام هندی بهره ببرید. بعلاوه می توانید دانه های کاجی که روی زمین افتادند را به خوبی شسته و دانه های داخل آن را خارج کنید و برای تهیه سس بهره ببرید.
  • قوام و اندازه غلظت این سس رابطه مستقیمی با اندازه روغن زیتون دارد. اگر می خواهید سس تان شل تر گردد، روغن زیتون بیشتری بهره ببرید. این موضوع کاملا سلیقه ای است.
منبع: کتاب کاله

به "برترین روش تهیه پستو خانگی و فوت و فن آماده کردن آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین روش تهیه پستو خانگی و فوت و فن آماده کردن آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید