درمان گیاهی بیماری گال چگونه است؟
به گزارش وبلاگ قطب نما، گال بیماری پوستی خارش داری است که به شدت مسری است. روش های درمان گیاهی گال در موارد زیادی موثر بوده اند و موجب تسکین درد بیماری بوده اند.

گال به وسیله کنه ای به نام جرب ایجاد می شود، که می تواند تا یکماه بر روی پوست انسان زنده بماند. انگل مولد این بیماری، بعد از ورود به بدن فرد، در پوست زندگی می کند و زیر پوست برای خود سوراخ هایی را ایجاد می کند. این انگل، حشره بسیار کوچکی است که Sarcoptes scabiei نام دارد.
خارش شدید و سخت یک علامت غالب ازبیماری پوستی گال است. انگل گال می تواند به همه سنین با همه نوع سطح درآمد و طبقه اجتماعی منتقل شود. حتی افرادی که به بهداشت فردی خود اهمیت زیادی قائل هستند نیز ممکن است به این بیماری مبتلا شوند. آلودگی گال بسیار معمول و در سراسر جهان رخ می دهد. به طور میانگین در سراسر جهان، حدود 300 میلیون مورد انتقال گال وجود داشته است.
درمان دارویی گال
در درمان دارویی پماد یا پرمترین بنزیل بنزوات، لوسیون گامابنزن، و ترکیبات حاوی گوگرد، وازلین (به عنوان درمان سنتی) و پماد کروتامیتون توصیه می شود که طبق تجویز پزشک معالج به صورت موضعی مصرف می شود.
درمان گیاهی گال
- هنگام حمام شب، 250 میلی لیتر دم نموده کاسنی را در آب داغ وان بریزید.
- روغن درخت کاجی بوت به اندازه 10 میلی لیتر را با عرق هاماملیس به اندازه 90 میلی لیتر مخلوط نموده و پس از حمام به عنوان لوسیون استفاده کنید. سه شب پشت سر هم این کار را انجام دهید.
- در سه روز متوالی و به صورت ناشتا شربت بنفشه یا یک گرم صبر زرد را در نصف لیوان آب تمرهندى حل نموده و میل نمایید ، در سه روز بعد این روش را ادامه ندهید و دوباره سه روز دیگر ادامه دهید.
- اگر دچار اسهال شدید 20 گرم روغن بادام شیرین میل کنید و 8 ساعت غذا نخورید تا اسهال قطع شود.
- ماءالشعیر، شربت بنفشه ، شربت آب لیمو، شربت تمرهندى ، میل کنید و هر روز صبح و ناشتا عرق شاتره بنوشید.
- روزانه بدن را با آب برگ چغندر و گل پنیرک و کمى آب لیمو و سبوس گندم شسته و آرد باقلا و آردجو را مخلوط نموده در حمام به بدن بمالید پس از چند دقیقه بدن را با داروى زیر بشویید.
نسخه گیاهی:
نیم کیلوگرم سدر، 50گرم گل ختمی، 20 گرم گل پنیرک، 10 گرم گل بنفشه، 50 گرم گل ریواس، 20 گرم شاتره، 20 گرم برگ گردو بکوبید و مقدار لازم از آن را خیسانده و با آن بدن خود را بشویید .
در صورتى که بیمارى عود نموده و موجب خارش بیشترى شده باشد آب کرفس ، روغن گل و سرکه را به بدن بزنید و از فرمول بالا براى شستشو استفاده کنید .
در صورتی که روش های فوق تاثیرگذار نباشد باید در طول درمان گیاهی گال پشت هر دو پا را هر دو هفته یک بار و در مجموع سه دفعه حجامت کنید یا اینکه به جای حجامت، یک بار پشت پای راست را فصد(نوعی روش خونگیری در طب سنتی) کنید. در نظر داشته باشید این کار باید زیر نظر پزشک متخصص و با تجربه طب سنتی صورت گیرد.
روغن درخت چای نیز حاوی ترکیبی است که انگل گال را از بین می برد.خواص ضد التهاب، ضد عفونی کنندگی، ضد انگلی، ضد باکتریایی و ضد قارچی آن موجب ترمیم زخم ناشی از گال می شود و با بالا رفتن سرعت فرایند درمان، تورم و درد نیز کاهش پیدا می کند . در درمان طبیعی گال به کمک روغن درخت چای به روش زیر عمل کنید:
روغن درخت چای و روغن زیتون هر یک به اندازه یک قاشق غذاخوری مخلوط کنید. با یک تکه پنبه محلول را به مناطق آسیب دیده بمالید. این کار را دو بار در روز به مدت دو تا سه هفته ادامه دهید .
10 تا 12 قطره روغن درخت چای خالص به وان آب ولرم اضافه کنید. دو بار در روز برای چند هفته بدنتان را در این آب خیس کنید.
غلبه مزاج ها در درمان گیاهی گال
اگر بدن بیمار مزاج سودا غالب باشد پس از پاکسازى آن به وسیله افتیمون و شربت شاتره یک گرم صبر زرد را به ماءالجبن یا به آب تمرهندى اضافه نموده و به مدت سه روز میل کنید.
سپس دو گرم زردچوبه را بکوبید و در روغن گل و سرکه حل نموده روی محل خارش بمالید. در صورتى که خارش بیمار زیاد بود می توانید هر روز مقدارى سبوس گندم را بجوشانید ، پس از صاف کردن با کمى آب لیمو میل کنید، این عمل را بایستى تا زمانی که بهبود یابید ادامه دهید. همچنین می توانید با غذاى خود مقدارى سماق ، آب لیمو، شربت رب انار یا دوغ ترش هر روز مصرف نمایید.
در درمان گیاهی گال اگر علائم افزایش ترشح صفرا در بیمار دیده شود، از جوشانده پوست هلیله زرد، سنا، شاتره ، مامیران ، و افسنطین هر کدام 10 گرم در 7 صبح و شب هر قسمت را میل نمایید.
احتیاط درمانی
روغن درخت چای برای مصرف زنان باردار و مادران شیرده توصیه نمی شود. روغن درخت چای برای پوست های حساس نیز مناسب نیست، پس اگر پوست حساسی دارید قبل از اینکه روی پوست تان آن را مصرف کنید، مقدار کمی از آن را رویپوست تست کنید .
منبع: setare.com