طرز تهیه آیس پک شکلاتی در منزل

به گزارش وبلاگ قطب نما، خبرنگارانـ آیس پک نوعی دسر و نوشیدنی خنک است که از ترکیب میوه با بستنی و شکلات تهیه می گردد و برای روز های گرم تابستان بسیار دلچسب و خنک است. آیس پک نوعی نوشیدنی نوآورانه ایرانی است که شخصی به نام بابک بختیاری آن را در سال 1386 برای اولین بار تهیه و به بازار عرضه کرد. اولین شعبه آن در خیابان نیاوران بود و بعد از گذشت شش ماه تعداد شعبه های آیس پک به 120 شعبه رسید و امروز حدود 10 شعبه خارجی در کشور هایی مثل هند، امارات، کویت، مالزی و دبی دارد.

طرز تهیه آیس پک شکلاتی در منزل

به گزارش وبلاگ قطب نما، این نوشیدنی غلیظ و خوشمزه در میان بچه ها، بزرگ سالان و حتی افراد مسن نیز بسیار محبوب و پر هوادار است. شما می توانید در منزل و با روشی سالم و ساده یک لیوان آیس پک خنک و خوشمزه را برای خود و اهل خانواده تهیه کنید و از خوردن آن در روز های گرم تابستان لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه آیس پک خانگی همراه با نکات مهم مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه آیس پک شکلاتی

بستنی شکلاتی: 1 فنجان

شیر: 2 قاشق غذاخوری سرخالی

موز: 1 عدد

پودر کاکائو: 1 قاشق چای خوری

شکلات تخته ای آب شده: 1 فنجان

اسمارتیز یا شکلات چیپسی: به میزان لازم

خامه فرم گرفته برای تزیین: در صورت دلخواه

طرز تهیه آیس پک شکلاتی

1 ـ برای آغاز کار موز را به صورت نگینی خرد کنید و نیمی از آن را ته لیوانی که می خواهید آیس پک را داخل آن درست کنید، بچینید.

2 ـ شکلات تخته ای را که از قبل به روش بن ماری و روی بخار آب نموده اید، داخل قیف معمولی یا یک بار مصرف بریزید و یک سوراخ کوچک در سر قیف ایجاد کنید؛ سپس شکلات را دورتا دور دیواره لیوان بریزید.

3 ـ در این مرحله بستنی را همراه با شیر و پودر کاکائو داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و چند ثانیه بزنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. نیمی از این مخلوط را روی موز کف لیوان بریزید.

4 ـ حالا مقداری اسمارتیز یا شکلات چیپسی را روی مایه بستنی بریزید؛ سپس بقیه موز ها را بچینید و مابقی مایه بستنی را روی موز ها بریزید.

5 ـ در سرانجام روی آیس پک را با خامه فرم گرفته، شکلات آب شده، شکلات چیپسی و یا اسمارتیز تزیین کنید. لیوان آیس پک را قبل از سرو به مدت سی دقیقه داخل فریزر بگذارید تا حسابی خنک و دلچسب گردد.

6 ـ این میزان مواد برای تهیه یک لیوان آیس پک کافی است. اگر می خواهید تعداد لیوان های بیشتری داشته باشید، میزان مواد را به ازای هر لیوان دو برابر کنید.

روش فرم دادن خامه قنادی

معمولاً برای فرم دادن خامه قنادی گفته می گردد که آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه با همزن برقی هم بزنید؛ اما همان طور که می دانید، در قنادی خیلی نباید روی این زمان بندی ها تمرکز کنید و مهم تر از زمان بندی این است که شما ابزاری را که در اختیار دارید، بشناسید.

به عنوان مثال ممکن است که همزن شما یک همزن قوی یا میانه باشد. مسلماً نتیجه ای که در 15 دقیقه با این دو همزن حاصل می گردد، فرق دارد. ممکن است با همزن میانه در 15 دقیقه خامه آماده گردد؛ اما همان نتیجه با یک همزن قوی در 8 دقیقه به دست بیاید.

حالا اگر شما قدرت همزن تان را ندانید و با همزن قوی 15 دقیقه خامه را هم بزنید، نهایتاً چیزی که به دست می آید، خامه فرم گرفته نیست. به زمان بندی ها توجه کنید؛ اما معیار اصلی باید آشنایی و شناخت ابزار کارتان باشد. در این قسمت طریقه صحیح فرم دادن خامه قنادی را بیان می کنیم.

همواره وقتی خامه را از لوازم قنادی ها تهیه می کنید، بسته به احتیاجتان آن را در بسته های نیم کیلویی یا یک کیلویی یا کم تر بسته بندی کنید تا وقتی که خواستید از آن بهره ببرید، فقط بسته مورد احتیاج را از فریزر خارج کنید. برای آغاز کار باید خامه یخ زده را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار بدهید تا یخ زدایی گردد و حالت بستنی پیدا کند.

بعد خامه را در کاسه بریزید و همزن را روی دور میانه قرار بدهید. وقتی یک دست شد، آن را روی دور تند قرار بدهید. خامه وقتی زده شده نیست، براق است؛ اما وقتی آغاز به آماده شدن می نماید، کم کم رنگ آن مات می گردد. وسط کار یک بار همزن را خاموش کنید و با لیسک آرام به صورت دورانی هم بزنید. خامه را زیر و رو کنید تا خامه های زیر ظرف هم زده گردد. برای بهتر فرم گرفتن خامه کاسه حاوی خامه را در ظرف حاوی یخ قرار بدهید و بعد با همزن هم بزنید.

علاوه بر مات شدن خامه یکی دیگر از نشانه های خامه فرم گرفته این است که رد پره های همزن روی آن می افتد. وقتی سر همزن را از داخل ظرف خامه بیرون می آورید، باید خامه داخل آن گیر نموده باشد. وقتی خامه آماده گردد، اگر ظرف را برعکس کنید، بیرون نمی ریزد. وقتی خامه آماده شد، آن را زیاد هم نزنید. خامه را هربار به میزان احتیاجتان فرم دهید، چون بعد از یک بار فرم دهی دیگر نمی توانید برای تزیین کیک یا دسر ها از آن بهره ببرید.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه آیس پک شکلاتی در منزل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آیس پک شکلاتی در منزل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید