طرز تهیه املت جگر مرغ
به گزارش وبلاگ قطب نما، جگر مرغ دارای آهن، فولات، پروتئین، ویتامین A و B12 است که برای بدن ضروری هستند؛ در ادامه طرز تهیه املت جگر خوشمزه ای را به شما آموزش می دهیم که می تواند یک وعده مقوی و مفید برای آغاز یک روز پرکار باشد. البته گفتنی است که مصرف زیاد گوشت با کلسترول بالا در دراز مدت زمینه ساز بیماری های مختلف است بنابراین در مصرف آن نباید زیاده روی کرد.
مواد لازم برای تهیه املت جگر مرغ
- تخم مرغ شش عدد
- جگر مرغ نیم فنجان
- قارچ یک فنجان
- جعفری به اندازه لازم
- شیر چهار قاشق غذاخوری
- روغن پنج قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه املت جگر مرغ
مرحله اول
بعد از شستن و خرد کردن جگر مرغ (یا بره به دلخواه) را در اندازهی روغن سرخ نموده و سپس قارچ خرد شده را به همراه جعفری به آن اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله دوم
تخم مرغ را در کاسه ای میانه بشکنید و با همزن دستی بزنید تا کاملا کف کند. نمک و فلفل و شیر را اضافه نموده و هم بزنید.
روغن را در ماهیتابه ای ریخته و بگذارید تا داغ گردد؛ مایه را در آن بریزید تا سطح تابه کامل پوشیده گردد.
مرحله سوم
در ماهیتابه را بگذارید تا املت کمی نرم گردد، حالا مخلوط جگر که از قبل آماده نموده بودید را روی املت بریزید و به دقت لوله نموده و به صورت رولت در آورید. املت شما آماده است، آن را در ظرف دلخواه سرو نموده با اندازهی پنیر رنده شده و برگ جعفری و پیازچه تزیین کنید.
پیشنهاد می کنیم املت اسپانیایی، املت با سس سوگو ایتالیایی و املت دنور را هم امتحان کنید.
منبع: کتاب کاله