با این غذای بچگانه بزرگ ترها را شگفت زده کنید
به گزارش وبلاگ قطب نما، اسکالپ مرغ ازجمله غذاهایی است که بچه و بزرگ ندارد و هر کس با مرغ آن هم با سیستم پخت فست فودی و سوخاری اش ارتباط خوبی داشته باشد، اسکالپ مرغ را هم دوست دارد.
این غذا در واقع شبیه به سینه مرغ سوخاری است که داخل آن با کلی مواد مقوی و خوشمزه پر شده. شما هم اگر می خواهید میز غذایتان متفاوت باشد، بد نیست گاهی به غذاهای معمولی نمای بچگانه بدهید مانند همین اسکالپ.
مواد لازم
یک عدد سینه مرغ کامل
2 عدد تخم مرغ
2 ق س جعفری ریز شده
2 عدد گردوی خرد شده
یک ق س زرشک
100 گرم قارچ خرد شده
100 گرم پنیر پیتزا رنده شده
یک ق س سس خردل
150 گرم آرد سفید
150 گرم آرد سوخاری
یک ق س پودر پاپریکا
4 ق س روغن مایع
نمک به مقدار لازم
یک عدد زرده تخم مرغ
1. سینه مرغ را از وسط به دو نیم برش داده و از هم جدا کنید. حالا یکی از تکه ها را برداشته و مقطع آن را به صورت طولی از یک طرف با چاقوی تیز برش بزنید؛ طوری که وسط آن جا برای مواد داخل اسکالپ باز شود. داخل برش را با کمی سس خردل و نمک مزه دار کنید.
2. مواد داخل اسکالپ (جعفری، گردو، زرشک، قارچ و سس خردل) را داخل ظرف پیرکس قرار داده درون مایکروویو بگذارید. با قدرت بالا (صد درصد) به مدت دو دقیقه بدون درپوش تفت دهید (در این بین یک بار در را باز کرده و مواد را هم بزنید).
3. پنیر پیتزا را هم به مواد داخل اسکالپ اضافه کنید. با قاشق داخل سینه مرغ را پر کنید. فقط مراقب باشید آنها را خیلی پر نکنید. حالا لبه های سینه مرغ دو لایه شده را روی هم گذاشته و روی دو لبه آن را با بیفتک کوب بکوبید. می توانید بین لبه ها کمی زرده تخم مرغ بمالید تا بهتر به هم بچسبند. این مراحل را در مورد یک تکه دیگر مرغ هم تکرار کنید.
4. تخم مرغ ها را شکسته، خوب هم بزنید و از صافی رد کنید. مرغ های شکم پر (اسکالپ ها) را در آرد زده و خوب تکان دهید تا آرد اضافی آنها بریزد. سپس در تخم مرغ بزنید و پس از آن، در آرد سوخاری بغلتانید. بعد از اینکه اسکالپ ها به پودر سوخاری آغشته شدند، آنها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
5. بعد از درآوردن مرغ ها از یخچال، ظرف پیرکس را کمی چرب کنید. اسکالپ ها را در آن بگذارید و داخل مایکروویو، روی سه پایه فلزی و بدون درپوش قرار دهید. اسکالپ ها را با سیستم ترکیب مایکروویو و گریل (combi) و با قدرت میانه (60 درصد) به مدت هشت تا ده دقیقه حرارت دهید در پایان برای برشته شدن می توانید از سیستم گریل به مدت سه تا چهار دقیقه استفاده کنید.
فوت وفن
برای آنکه لایه سوخاری بعد از سرخ شدن از سینه مرغ جدا نشود، به تخم مرغ زده شده، دو یا سه قطره آب اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس از صافی رد کنید. در ضمنً سینه مرغ ها را خوب تکان دهید تا آرد اضافی آنها بریزد سپس به تخم مرغ و آرد سوخاری آغشته کنید.
برای خوشرنگ شدن اسکالپ مرغ، می توانید از پودر پاپریکا یا پودر زردچوبه در آرد سوخاری استفاده کنید.
منبع: همشهری آنلاین