9 خاصیت شگفت انگیزی که یک میوه می تواند داشته باشد
به گزارش وبلاگ قطب نما، مطالعات متعدد نشان می دهد که خوردن سیب تقریباً برای هر قسمت از بدن یک فایده مجزا دارد. شاید جالب باشد که بدانید خوردن روزانه یک سیب، نه تن ها شما را از بیماری ها دور نگه می دارد، بلکه از مراجعه پزشک هم بی نیازتان می نماید.
سیب سرشار از مواد مفید است و در مقایسه با میوه های دیگر، فیبر بالایی دارد که به کاهش وزن و تقویت سلامت روده یاری می نماید. سیب به علت برخورداری از انواع ویتامین ها، مواد معدنی، ترکیبات و مواد مغذی، در پیشگیری از ابتلا به سرطان، مدیریت وزن، کنترل دیابت، سلامت مغز، قلب و حتی سلامت دندان نقش چشمگیری دارد. سیب بعلاوه حاوی ویتامین ها و ترکیبات مفیدی مانند ویتامین C، ویتامین K، پتاسیم، بتا کاروتن، فولات و لوتئین است.
9 خاصیت شگفت انگیز سیب
کاهش وزن
خوردن سیب می تواند به اندازه قابل توجهی اشتهای شما را کاهش دهد. کم شدن اشتها می تواند به مدیریت وزن یاری کند. بعلاوه آنتی اکسیدان های موجود در سیب اثرات ضد چاقی دارند.
کاهش خطر ابتلا به دیابت
خوردن سیب، خطر ابتلا به دیابت را تا 18 درصد کاهش می دهد. در هر یک عدد سیب میانه 4 گرم فیبر وجود دارد که می تواند به کاهش سرعت جذب قند در بدن یاری نموده و از افزایش ناگهانی قند و انسولین در خون جلوگیری کند.
ارتقای سلامت مغز
مطالعات نشان می دهد مواد شیمیایی موجود در این میوه می تواند عملکرد مغز را تقویت نموده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد. ترکیبات طبیعی موجود در سیب می تواند به تحریک فراوری سلول های نو مغزی یاری کند و موجب افزایش یادگیری و حافظه گردد.
بهبود سلامت قلب
به باور محققان، افرادی که کلسترول بالایی دارند، با مصرف دو سیب در روز می توانند کلسترول بد خون را کاهش دهند. علاوه بر این، مصرف سیب موجب انبساط عروق خونی و در نتیجه کاهش ناراحتی های قلبی می گردد.
کاهش فشارخون
اگر می خواهید فشارخون خود را در محدوده سالم و نرمال حفظ کنید، خوردن سیب بصورت یک روز در میان، ساده ترین راه برای انجام این کار است. مواد غذایی سرشار از فلاونول، از جمله سیب، می توانند به کاهش فشار خون یاری نمایند. علاوه بر این، فلاونول خواص ضد سرطانی، ضد التهابی و ضد ویروسی نیز دارد.
تقویت میکروبیوم روده
سیب سرشار از فیبر است و همین عامل سبب تسهیل هضم مواد غذایی می گردد. مصرف منظم سیب به حرکات روان روده، جلوگیری از یبوست و بهبود اختلالات معده یاری می نماید.
حفظ سلامت دهان و دندان
خوردن سیب، مینای دندان را قوی و مستحکم می سازد و از جرم گرفتن دندان ها پیشگیری می نماید. اسید های موجود در سیب، اثر ضدالتهابی و باکتری زدایی دارند و به طور بالقوه از تخریب تدریجی دندان جلوگیری می نمایند.
خوشبو کردن دهان
سیب به علت آنزیم هایی که در خود دارد، به اندازه قابل توجهی بوی ناخوشایند دهان را کاهش می دهد.
کاهش خطر ابتلا به بعضی سرطان ها
سیب یک میوه ضد سرطان قوی است که بدن را از شر سلول های سرطانی ایمن نگه می دارد. خوردن یک سیب در روز به طور چشمگیری خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد، بعلاوه مصرف سیب با کاهش خطر سرطان ریه نیز مرتبط است.
منبع: فرارو