طرز تهیه شیرینی بادامی؛ ویژه عید نوروز

به گزارش وبلاگ قطب نما، خبرنگارانـ با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینی های خوشمزه خانگی رونق می گیرد. شیرینی های خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی بادامی یکی از انواع شیرینی های خشک مخصوص نوروز است که از ترکیب آرد با پودر بادام درختی، روغن و پودر قند تهیه می گردد و دستور پخت بسیار آسانی دارد. شما می توانید این شیرینی خوشمزه و زیبا را به راحتی در منزل تهیه کنید و برای پذیرایی در ایام نوروز از آن بهره ببرید.

طرز تهیه شیرینی بادامی؛ ویژه عید نوروز

در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی بادامی همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این شیرینی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی

آرد سفید قنادی: 150 تا 180 گرم

پودر بادام: 50 گرم

پودر قند: 50 گرم

روغن جامد: 100 گرم

زرده تخم مرغ: 1 عدد

وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

نکات مربوط به مواد اولیه

1 ـ نکات مربوط به روغن

برای تهیه شیرینی آردی بهتر است از روغن های مخصوص شیرینی آردی بهره ببرید که به صورت حلبی در فروشگاه های فروش روغن موجود است و چربی آن ها مخصوص شیرینی آردی است. در صورتی که به این روغن دسترسی ندارید، از روغن جامد نباتی بهره ببرید. توجه داشته باشید که هرگز از روغن های صاف قنادی که در لوازم قنادی ها موجود است، استفاده نکنید؛ زیرا باعث خشکی بیش از حد شیرینی می شوند. توصیه ما این است که اگر از روغن مخصوص شیرینی آردی استفاده نمی کنید، حتما از مخلوط روغن جامد نباتی و روغن صاف قنادی بهره ببرید.

2 ـ نکات مربوط به آرد

نکته مهمی که باید در خصوص آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین علت متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم تر یا زیاد تر از میزانی گردد که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز میزانی از آرد به جای مانده است؛ یعنی آردی که اضافه نموده اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همواره میزان آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این میزان با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد گردد.

3 ـ نکات مربوط به پودر قند

پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند را پودر نموده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب شده نخواهد بود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که داخل کیسه یا ظرف بماند، ممکن است سفت گردد؛ بنابراین قبل از اینکه آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشت کوب بکوبید و سپس الک کنید.

طرز تهیه شیرینی بادامی

1 ـ برای آغاز کار ابتدا روغن جامد را که از قبل آب نموده اید و به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه بریزید و پودر قند و وانیل را به آن اضافه کنید. حالا با همزن برقی این مواد را خوب هم بزنید تا شفاف و روش گردد؛ سپس زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سه دقیقه دیگر با همزن بزنید و بعد همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید.

2 ـ در این مرحله پودر بادام را اضافه کنید و هم بزنید؛ سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و یک دستی شکل بگیرد.

3 ـ خمیر آماده را روی میز کار پهن کنید؛ سپس با قالب یا کاتر های دلخواه خمیر را قالب بزنید. شیرینی ها را داخل سینی فر با فاصله از هم بچینید؛ سپس سینی را داخل فر 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم نموده اید، به مدت 15 دقیقه بگذارید تا شیرینی بپزد. بعد از اینکه شیرینی پخت، سینی را از فر خارج کنید و اجازه بدهید شیرینی کاملا خنک گردد؛ سپس شیرینی آماده و خنک را داخل پودر قند بغلتانید و در ظرف سرو بچینید، نوش جان.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه شیرینی بادامی؛ ویژه عید نوروز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی بادامی؛ ویژه عید نوروز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید