قیمه لاپلو را به روش اصیل ایرانی بپزید

به گزارش وبلاگ قطب نما، قیمه لا پلو یکی از انواع غذا های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از ترکیب برنج ساده و خورش قیمه تهیه می گردد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

قیمه لاپلو را به روش اصیل ایرانی بپزید

دستور پخت قیمه لا پلو

مرحله اول

برای تهیه قیمه لا پلو مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک گردد. در ادامه گوشت خورشتی را خرد نموده و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

گوشت را به خوبی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ گردد و طعم خامی اش گرفته گردد.

مرحله سوم

در این مرحله لپه را که از چند ساعت قبل خیسانده ایم اضافه می کنیم. در ادامه چوب دارچین و لیمو عمانی را به همراه 3 تا 4 لیوان آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و لپه با حرارت ملایم به خوبی بپزند.

باقالی پلو با مرغ مانند باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذا های مجلسی ایرانی است که بیشتر برای مجالس تهیه می گردد.

مرحله چهارم

حالا باید صبر کنیم تا آب خورش جمع گردد و خورش به خوبی جا بیفتد. پس از اینکه خورش اماده شد، یک قابلمه را تا نصف آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریع به جوش بیاید، سپس 1 قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب جوش آمد، برنج خیسانده شده را داخل آب جوش می ریزیم و بین 7 تا 10 دقیقه نسبت به نوع برنج زمان می دهیم تا برنج نرم گردد. زمانی که دانه های برنج کاملا نرم شد و مغز ان کمی گیر داشت باید برنج را آبکشی کنیم.

مرحله ششم

حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم. حالا به انتخاب خود برای ته دیگ از سیب زمینی یا نان استفاده می کنیم. در ادامه 2 کفگیر از برنج آبکش شده روی ته دیگ می ریزیم و پخش می کنیم.

شوید پلو با تن ماهی یکی از انواع غذا های فوری و خوشمزه ایرانی است که خیلی سریع اماده می گردد.

مرحله هفتم

حالا مقداری از خورش قیمه که کاملا آب آن کشیده شده را اضافه می کنیم و کمی زعفران دم نموده و پودر دارچین روی آن می پاشیم. به همین ترتیب مواد را داخل قابلمه می ریزیم تا قابلمه پر گردد. در اخرین مرحله باید برنج بریزیم.

مرحله هشتم

حالا یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم برنج به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. در انتها پس از اینکه غذا اماده شد، بهتر است انرا درون قابلمه به خوبی مخلوط کنیم سپس داخل دیس بکشیم.

منبع: چی شی

منبع: فرارو

به "قیمه لاپلو را به روش اصیل ایرانی بپزید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قیمه لاپلو را به روش اصیل ایرانی بپزید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید