کشتی گیری که شبیه به قاسم رضایی کشتی می گیرد
به گزارش وبلاگ قطب نما، حبیب الله اخلاقی، نماینده ایران در آخرین مسابقه گزینشی المپیک را پدیده ای دانست که از آمل رشد و کادرفنی تیم ملی او را از لیگ برتر شناسایی نموده است.
به گزارش وبلاگ قطب نما، حبیب الله اخلاقی مربی تیم ملی فرنگی که همراه با محمد بنا و ناصر علیزاده در آخرین مسابقه گزینشی المپیک در صوفیه حضور داشت، نحوه شناسایی نماینده وزن 87 کیلوی ایران در این رقابت و مسابقات قهرمانی آسیا را چنین عنوان نمود: باید از مربیان سازنده ناصر علیزاده در آمل تشکر کنم، جایی که قاسم رضایی قهرمان عظیم المپیک ما آنجا حضور دارد و این حضور باعث رشد استعدادی چون ناصر علیزاده شد، قاسم رضایی حتی در مدل کشتی علیزاده هم تاثیرگذار بوده است. قالب کشتی ناصر شبیه قاسم است، در عین حال نیز نباید از مربیانی که برای علیزاده زحمت کشیدند هم گذشت.
وی ادامه داد: ناصر علیزاده تا 21 سالگی نتوانسته بود در هیچ رویداد بین المللی شرکت کند اما در لیگ ما با تیم دانشگاه آزاد حضور داشت. باید از فدراسیون و سازمان لیگ به خاطر برگزاری لیگ و همچنین از تیم دانشگاه آزاد و مربی این تیم که ناصر را به کار گرفتند، تشکر کنم. کادرفنی تیم ملی هم به خاطر کشتی های خوبی که او در لیگ گرفت و پیروز مبارزه بود، علیزاده را به اردو دعوت کرد. این کشتی گیر با تمریناتی که در اردو انجام داد، به مرور پیشرفت داشت و به همین دلیل فرصت حضور در آسیایی قزاقستان به او داده شد که سه کشتی خوب در آلماتی گرفت. هر سه حریفی که علیزاده آنها را شکست داد، دارنده سهمیه المپیک بودند که کشتی گیر ما مبارزه قابل قبولی مقابل آنها داشت.
اخلاقی با تاکید بر اینکه به دلیل عملکرد خوب علیزاده در آلماتی، او برای حضور در مسابقات گزینشی انتخاب شد، اظهار داشت: شانس حضور در آخرین مسابقه کسب سهمیه به ناصر داده شد که در بلغارستان 5 کشتی گرفت و هرچند سهمیه المپیک نگرفت اما به مدال برنز رسید و عملکرد خوبی مقابل حریفانش داشت. او حریف سوئیسی که دوم دنیا و سوم اروپا بود را در کشتی یکطرفه شکست داد و حریف ژاپنی را هم مغلوب کرد. در کشتی سوم با صربستان برنامه ای که خود ناصر علیزاده اصرار داشت اجرایش کند این بود که اخطار اول را بدهد و اخطار دوم را در تایم دوم بگیرد و در خاک فن اجرا کند تا اگر به اجرای فن هم نرسید برنده یک یک کشتی گردد که در این امر ناموفق بود.
منبع: خبرگزاری تسنیم