طرز تهیه مربای گردو؛ فقط امتحان کنید!
به گزارش وبلاگ قطب نما، مگر با گردو هم مربا درست می نمایند؟ بله و فقط کافی است آن را مزه کنید و گرفتارش شوید.
مواد لازم:
- چاقاله گردو: 1کیلوگرم
- آهک: 5 قاشق غذاخوری
- شکر: 500 گرم
- آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
- هل: به دلخواه
- چوب دارچین: به دلخواه
- میخک: به دلخواه
طرز تهیه:
1. لایه ای نازک از روی پوست گردوها را جدا کنید و آنها را با سوزن درشت از 4 طرف سوراخ کنید.
2. تهیه این مربا زمان زیادی می برد. گردوها باید حدود 11 روز در آب و حدود 12 ساعت در آب آهک خیس بخورند.
3. شکر را به همراه 2 لیوان آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و قوام بیاد. گردوها رو اضافه کنید و بذارید برای 15 دقیقه قل بزنه.
4. ادویه دلخواهتان مثل هل، دارچین یا میخک را به همراه آبلیمو اضافه کنید و بگذارید تا کمی بپزد.
5. مربا را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک گردد. آن را در ظرف شیشه ای بریزید و در ظرف را محکم ببندید.
منبع: ایرنا زندگی
تاریخ انتشار: 9 شهریور 1400
آخرین بروزرسانی: 9 شهریور 1400
گردآورنده: qotbnama.anvarblog.ir
شناسه مطلب: 10615
به "طرز تهیه مربای گردو؛ فقط امتحان کنید!" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای گردو؛ فقط امتحان کنید!"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید