طرز تهیه مربای گردو؛ فقط امتحان کنید!

به گزارش وبلاگ قطب نما، مگر با گردو هم مربا درست می نمایند؟ بله و فقط کافی است آن را مزه کنید و گرفتارش شوید.

طرز تهیه مربای گردو؛ فقط امتحان کنید!

مواد لازم:

  • چاقاله گردو: 1کیلوگرم
  • آهک: 5 قاشق غذاخوری
  • شکر: 500 گرم
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • هل: به دلخواه
  • چوب دارچین: به دلخواه
  • میخک: به دلخواه

طرز تهیه:

1. لایه ای نازک از روی پوست گردوها را جدا کنید و آنها را با سوزن درشت از 4 طرف سوراخ کنید.

2. تهیه این مربا زمان زیادی می برد. گردوها باید حدود 11 روز در آب و حدود 12 ساعت در آب آهک خیس بخورند.

3. شکر را به همراه 2 لیوان آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و قوام بیاد. گردوها رو اضافه کنید و بذارید برای 15 دقیقه قل بزنه.

4. ادویه دلخواهتان مثل هل، دارچین یا میخک را به همراه آبلیمو اضافه کنید و بگذارید تا کمی بپزد.

5. مربا را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک گردد. آن را در ظرف شیشه ای بریزید و در ظرف را محکم ببندید.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه مربای گردو؛ فقط امتحان کنید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای گردو؛ فقط امتحان کنید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید